HayrettinKaraman.net Site Ana Sayfasına Geçiş Facebook Sayfasına Geçiş Twitter Sayfasına Geçiş instagram Sayfasına Geçiş YouTube Sayfasına Geçiş
Siteden rastgele bir sayfa seçer. Hafızadaki önceki sayfaya döner Hafızadaki sonraki sayfaya döner
 


Kurunun yanında yaşın yanması [Editör: Fetö ve ihraç kararnameleri - 07.08.2016]

Kendilerinden hep iyilik gördüğü iktidara ve millete nankörlük eden, önce ülkenin içinde ve dışında “iktidarı haksız karalama, öz değerlerimiz ile mücadele eden cihetlerle işbirliği ve onları destekleme, ülkenin aleyhine olan algı operasyonları...” gibi zararlı faaliyetler yürüten, sonra da milleti, milletin topuyla, tüfeğiyle, tankıyla, uçağıyla vuran bir örgüt var karşımızda.

Sayın Cumhurbaşkanımız'ın sıkça tekrarladığı “ibadet, ticaret ve hıyanet” katmanlarından birinci ve ikinci katta bulunanların, yukarıda sıraladığım hıyanet fiiller başladıktan sonra da yerlerini korumuş ve desteklerine devam etmişlerse masum sayılmaları beklenemez. Ülkemize, dinimize ve milletimize büyük zararlar veren, büyük mal ve can kaybına mal olan mel'un ve meş'um kalkışma Allah'ın yardımı ve başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere cesur ve fedâkâr emniyet güçleri, askerler ve sivil halkın gayretleri sayesinde başarısız kılındı. Bu ülkeye bunca kötülüğü yapanlar ile onları desteklemeye devam edenlerin bu suçu bir daha işleyemeyecek hale getirilmeleri (caydırıcı cezalar çekmeleri, mahrumiyetlere katlanmaları) adalettir, zulüm değildir. Problem ve zorluk ise suçluyu suçsuzdan, kusurluyu kusursuzdan ayırmakla ilgilidir.

Bize ve başkalarına intikal eden pek çok yakınma, paralel örgütle hiç alakası (iltisakı, irtibatı) olmadığı veya örgütü, başta iktidar olmak üzere hemen herkesin bir ölçüde desteklediği günlerde yardımda bulunsa da sonradan yardımını kesmiş olduğu halde suçlanıp takibata uğrayanlara ait. Sebep olarak da şu maddeler üzerinde duruluyor: 1. Tespit edilen kriterlerden bir kısmının bu sonucu doğurabilecek nitelikte olması, 2. Hala kendini gizlemeyi becerebilmiş olan “kripto paralellerin” bazı masumlardan intikam almak istemeleri, 3. Tehlike büyük olduğu için işin başında şüphede yanılma ihtimalinin tercih edilmesi...

İlgili kurumların ayıklama faaliyetleri yanında bir de sosyal medyada itham, yanlış algılatma, fırsattan istifade ederek karalama furyası var. Bu zulme maruz kalanlar arasında Sayın Cumhurbaşkanımız'ın sadık dostları, baştan beri yanında yer almış dava arkadaşlarını bile az da olsa görüyoruz.

Evet bunlar var ama geçtiğimiz Çarşamba ve Perşembe günlerinde Ankara'da icra edilen Din Şurası'nın açılış konuşmalarında Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'un şu mealde rahatlatıcı açıklamaları da var: Kimse endişe etmesin, bazı masum insanlar incelenmeye alınmış olsa bile sonunda hıyanete katılmamış ve destek vermemiş hiçbir kimse mağdur edilmeyecektir.

Şüphesiz zor bir süreçten geçiyoruz, ülke büyük bir felaketle burun buruna geldi, bu felaketin bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması da zaruridir. Herkesin neyi hak etmiş ise onu elde etmesi ve ona katlanması asıl amaçtır, bu amacın acilen ve salimen gerçekleşmesi için Allah ilgililere yardım etsin!

07.08.2016



Buradaki iki mavi çizgi arası içerik site editörünce konulmuştur ve rastgele çıkmaktadır. İçeriğini onayladığımız anlamına gelmez, dikkatli davranın.

  Şu anda sayfası gösterilen kitap.
Önceki Makale
Sonraki Makale
Makale Listesi
Site Sayfaları
Ana Sayfa
Hakkında
Makaleleri
Kitapları
Soru Konuları
Soru Listesi
Hayrettin Karaman`ın Sohbetleri
Şiirleri
Bestelenmiş ve Seslendirilmiş Şiirleri
Bütün site içeriğinin genel kelime indeksi.
Sitede Arama
Hayrettin Karaman'ın Siteye Son Eklenen Yazıları
E-posta
Siteyi Link ve Kaynak Gösterimi
m.HayrettinKaraman.net Mobil-Metin Versiyonu Hakkında

Facebook Sayfası:

Bulunduğunuz Sayfayı:


 
Sayfa başına gider Siteden rastgele bir sayfa seçer. Hafızadaki önceki sayfaya döner Hafızadaki sonraki sayfaya döner
   
Önceki Makale Sonraki Makale Makale Listesi